Farsta är crossat

Så, då va man ny tävlad, eller tränings tävlad?

jag va ju sjuk förra veckan så jag beslöt mig för att köra runt med Senior klungan, känndes riktigt bra kunde glida med hela vägen runt utan några stora problem alls. jag försökte tillochmed att göra en utbrytning tillsamans med 2 andra men de märktes snabbt att ingen ville ha iväg oss då vi va inhämtade efter drygt 3 minuter. jag kände mig rätt pigg genom hela och glömde mig i klugan under hela tävlingen, kände mot slutet att jag inte kunde stå upp och pressa för att hjulet kändes skevt, men de va troligen för att jag hade ett plattare trainer däck på.

På plats träffa jag även Per och Seglaren som jag underhåll mig med straxt innan start, trevligt med folk!

Sen så har de även kommit ett paket…

men jag tänker inte avslöja vad de är.. Än så längedsc00474

One thought on “Farsta är crossat

  1. men jag vet vad paketet innehåller!
    Thomas hemliga vapen till den totala segern!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *