Jönköpings varvlopp och Östgötaloppet

Så då va tävlings premieren avklarad. nog kan vi kalla det för ett solklart fiasko eller snarare ett misstag av mig.

Jönköpings varvlopp DNF

Tävlings premieren av klarad med ett resultat som jag nästan hade räknat med. Jag har nämligen gått och gått blivit förkyld bara några dagar innan loppet, i förhoppning att jag skulle bli frisk och bra innan starten så pumpade jag i mig X antal vitaminer bara för att jag skulle kunna ställa mig vid startlinjen. Jag blev aldrig sådär dunderförkyld som jag  brukar bli utan jag klarade mig rätt bra och blev aldrig riktigt sjuk. Vägen ner till Jönköping kändes det faktiskt riktigt bra, inte hundra, men inte dåligt häller. Så på morgonen så kände jag mig rätt så frisk, väl ute i Habo med nummerlapparna på så blev jag riktigt laddad. Påväg upp från inskrivningen till start så ser jag hur det kommer ner några snö flingor, termometern i bilen visade +1-2 vid start så de blev lite kallare än vad jag hade hoppats på. Att köra med juniorer va nog inte så sjukt kul som jag hade hoppats på med tanke på att de inte kunde hålla sig lugna, jag hade inga problem att hänga med i huvudklungan fram tills min kropp gjorde mig påmind om att jag inte va riktigt 100 och jag fick en slemmig host attack, riktigt jobbiga så jag fick inte riktigt upp allt de tjocka snoret jag hade i halsen samtidigt som jag känner hur halsen svider sådär skönt som den kan göra ibland. och då kände jag att det bara fanns 1 vettig sak att göra och de va att lägga ner och rulla hem. När jag kom hem trodde jag verkligen inte att jag kunde bli varm, så jag la mig i badet hos polaren och fyllde på med varmare och varmare vatte. resten av dagen spenderades med typ alla kläder på. Där av blev Östgötaloppet en solklar DNS, kändes som det bästra jag kunde göra.

Östgötaloppet DNS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *