Soligt slit

Min hemma tävling är nu avklarad!

Uploaded Image
Galant, lite för gallant även. blev så att jag körde ifrån mina langere på första lagningen efter drygt 2 mil. Mitt fel, borde kört långsammare, men under tiden kände jag de inte som något jätte hinder utan de flöt på bra. där emot en bra bit in i loppet kände jag att kroppen kanske skulle mått bra av de där flaskan där i början.

Om jag ska vara ärlig kommer jag inte ihåg någe av loppet. Första backen och sen min Redbull mot slutet.

Jag har fått en ny favorit i flaskan fram emot slutet. RedBull, har nog aldrig fått en sådan koffein kick. och de tillsamans med en gel…

ojojoj må jag säga, jag blev som hjulben! (fast på cykel då)

Uploaded Image

Efter loppet bar de av hem till mig för att grilla och ha de allmänt mysigt. Tack alla som kom!

Stort tack till mina langare:

Stass och Ericsson! vad skulle jag gjort utan er!

troligt fått vättskebrist eller stannat i depåerna, fast jag tror mer på de första…

man e ju ingen motionär!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *