Första långloppet avklarat…

Långa Billingen

MTB Lång lopp 81km

Sist klagade jag på att de va förvarmt…

nu kan jag INTE klaga! åå va glad jag va när jag stod vi starten och de va 3+ och regnet låg i luften. jag va dock lite orolig för leran som skulle bli i skogen, jag är ju ingen van ler åkare. men väl inne i cyklingen så flöt allt på skit bra!

Uploaded Image

Dagens dress, tycker de ser ganska bra ut, västen va en livräddare, utan den skulle de vart svinigt kallt…

Uploaded Image

sen finns de ju andra som väljer att köra med alla kläder man äger för att man fryser av bara tanken att cykla i några pluss…

Jag kände mig grymt bra, allt flöt på och benen kände sig riktigt pigga. men de kan ju ha berott på att farten va bland den lägsta jag vart med om på ett långlopp, de stod stilla.. eller nästan, väl på grusvägarna körde jag på för att avansera, inte så jävla lätt att komma upp när man startar i 4led…

Men jag jobba på att komma upp så jag fick starta på en bättra plats till nästa tävling (lida) men icke…

5mil från mål fick jag problem, eller jag fick inte problem men mit hjul fick de… råkade åka ner för en spånt vid en träsk och så hände de, jag lyckades böja framhjulet.

upp ur hålet och vidare, då känner jag att hela hojen vobblar när de går snabbt, då ger jag snabbt upp hoppet om att komma runt och bestämmer mig för att bara rulla till varvningen, som förra året…

men denna gång höll jag och inte hojen!

När jag rullar och kollar över axeln med jämna mellanrum får jag syn på Angelica som hade haft problem tidigare så jag frågar henna om hon behöver hjälp med någe och beslutar mig att dra klungan till varvningen, sagt och gjort, Ångloket Karlsson går fram och håller högt tempo för att ge Angelica en möjlighet att komma ikapp en bättre grupp. straxt innan varvningen kom man till ett skogsparti där jag gick åt sidan och lät de andra susa förbi. mitt jobb va gjort.

Backigt och jävligt va de iaf, kul…

hoppas jag kommer runt nästa år

Uploaded Image

Uploaded Image
detta är då samma backe, riktigt fin, fick många bra möjligheter att köra om,

utsikten va ju inte häller någe man kan klaga på

Uploaded Image

Jag försökte fotta hojen men de fasstna aldrig på film…

ni vet spöken 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *