WoHoo…

Så då va de slut å detta då.. De blev nästan en CX cup utan riktig lera, där emot fanns de snö! Fast inte i samma mängd som ifjol utan ett riktigt roligt hinder i Falun.

Jag kommer inomkort göra ett inlägg om dela CX cupen, och även om hela året. Först helgens race!

L-Köping först (ja, jag har glömt om de är Lin- eller Lid-) en ätt ödslig bana i ett fruset månlandskap, jag kan väll inte beskriva banan på något annat sätt, massa sand men väldigt få sand hinder, där emot ruggigt höga löp hinder. Jag måste väll erkänna att jag tyckte fjolårets bana va lite roligare och de va iaf lite folk där, iår var det ingen där! Allt va lite stressigt och snabbt, vi drog iväg från Sthlm vid 6 från cykloteket dvs. Så de bliv lite minimal tid att värma och köra banan på. Försökte köra bra men de va svårt, fick inte ner kraften helt enkelt.. Hade en rolig kamp mot Tille denna gången igen fast nu va de ombytta roller, jag försökte gå ikapp utan att lyckas..

Natten tillbringades i Trollhättan letandes efter Saab fabriken. Och nu när sesongen är över slipper man att klasarna ser ner på en! (se bild så förstår ni) som vanligt fanns de tysk tv på hotellet så medans de andra va borta fira jag med läsk och tv..

20111214-104245.jpg

Mölndal nästa, riktigt roligt race, mycket public och en lerig bana! Kul race helt enkelt. Banan inbjuder till tajt racing och mycket lera! Yeaa!!

20111214-104118.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *