Extra timmar och oväntad motivation till extra träning

Jag har sista veckorna känt en ökad lust till att träna lite extra. Jag har under dehär året bestämt mig för att jag ska ta det piano när det gäller rätt mycket gällande träningen och ta allt lite som det kommer utan någon plan för att slippa stress. Det har resulterat i att jag har tagit bort mycket av mina planerade träningspass och tar det lite mer som det kommer. Jag har fortfarande struktur och mål men inte alls lika hårt och krav specifikt som tidigare. Det har gett resultatet i att jag tränar bättre skulle jag vilja säga och framförallt så tränar jag mer. Har ett planerat pass gott dåligt och jag kommer hem med kraft kvar så deppar jag inte ihop som jag gjorde tidigare utan jag går ut å springer, simmar eller kanske kör Yoga. När jag är klar med det så har jag tränat 2 pass ist för 1 halvdåligt vilket ger bättre effekt och jag är fortfarande nöjd över det jag åstadkommit!

Att ha mål och tydliga pass man ska göra är bra, det är sporrande och en motivation men ibland måste man bara ha en generell riktning dit man ska gå och inte en utformad väg…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *