Dehär med touren

Ja.. det va har varit väldigt mycket snack om vad som hände under gårdagens etapp, det kan ju inte någon cyklist missat. Men den korta versionen är att Mark Cavendish och Peter Sagan hade en lite närkamp och Mark krascha in i barrern och Peter blir utslängd.

Personligen tycker jag att det är hårt att slänga ut Sagan, i mina ögon gör han inget fel. Samma sak gäller Cavendisch. Man ska egentligen titta längre fram. Då Sagan faktiskt blir trängd vilket stänger den luckan Cavendish försöker passera igenom. Det är trist att Cavendish fick så stora problem och inte kan fortsätta. Sen att deklarera Sagan till sist för attsedan slänga ut honom är lite hårt. Spurtade tar chanser, Spurtare tar risker och dom kraschar faktiskt. Det är lite därför vi tittar på det.

Sagan är en bra ambassadör för sporten och han behövs, det är inte en anledning att han ska få komma tillbaka utan bara ett konstaterande. Hoppas Cavendish kommer tillbaka snabbt och att Peter Sagan kommer tillbaka till tävlandet utan att ta åt sig så mycket av allt som hänt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *