Varför har inte POC tänkt på dehär?!

Som vissa av er kanske vet så har jag börjat åka lite longboard, bara för att

de är kul. Och då kommer man in på massa andra saker runt omkring de, så som hjul, truckar

och sånna saker, bland annat har jag fått upp ögonen för ett företag som heter G-form som gör skydd som är väldigt lika POC i sin sammansättning, mjuka och flexibla fram tills dom får ett slag då dom blir sten hårda, bra när man är ute och åker planka. Man önskar sig den totala rörelsefriheten men vill inte riskera att man sabbar något om man skulle ramla. Jag smurfade rund lite på www.boardlife.se och såg att G-form gjorde andra saker, typ skal! Jag är normalt vis ingen som kastar sin telefon, men jag tror nästan jag ska börja med de!

När man trycker in mobilen i skalet så blir den helt klart lite större, men inte så stor så att den blir sjukt otymplig, framförallt inte när man trycker ihop den, då alla gula kuddar är deras smarta skum material..

Jag tror dehär kan funka riktigt bra! Jag hör av mig igen när mobilen pajjat!

2 thoughts on “Varför har inte POC tänkt på dehär?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *