Vissa personers okunskap gör mig matt

Jag blir bara matt…

Aftonbladets skribent: Malin Wollin har tidigare skrivit om hennes hat mot cyklister, nu har hon gjort det igen..

Läs vad hon skrev senast

Jag vet inte hur man tänker när man yttrar sig på detta sett.. De är lite som om jag skulle hoppa på alla hockey spelare och säga att som har liten kuk och behöver hålla i en klubba som kompensation, eller att alla löpare springer iväg från problem och borde uppsöka psykolog för de..
Att säga att man vill köra på en oskadad cyklist ”på skoj” är inte kul. Att sedan ta tillbaka det och tycka att man är känslig är bara sjukt. ”Humor” har gränser och Malin Molin har inte klivit över gränsen, hon hoppa över den sprang tillbaka och spottade på den gränsen. Att jämför cyklister och förintelsen är hårt, men hatet hon uttrycker i sina texter är jämförbart med ett tydligt förtryck av cyklister. Att dra paralleller mellan cyklister och en folkgrupp kanske är väldigt hårt. Men att önska cyklister illa är i mina ögon som att säga att alla greker luktar vitlök, alla turkar är muslimer som tvingar sina kvinnor att ha burka, alla tyskar har lederhosen, äter korv och dricker öl. Polacker stjäl allt du har. Finnar bastar alltid. Ryssar får vodka i nappflaskan och att alla ovannämnda borde dö för just de.

jag blir mer upprörd än vad jag borde, framförallt av hennes okunskap. Man är cyklist om man sitter på cykeln oavsett (iaf i mina ögon) oavsett om du cyklar till jobbet, ska cykla Vättern på 12h eller är min värsta konkurrent på tävlingarna så kommer jag lyfta på handen och hälsa, fråga fall du behöver hjälp om du punkat, erbjuda en gel fall du väggat. Vi är cyklister. Ingen av oss är bättre än den andra.

jag tror det är enkelt Malin Wollin har någon gång blivit dumpad av en cyklist eftersom att han insåg att Han insåg att hon inte var något att ha även fast han var hennes livs största kärlek! Nu hyser hon agg mot alla cyklister hon ser, eftersom att: ”det är nog han!” Sen tror jag inte hon häller får ligga, jag menar 4 barn? Då kan man inte ha tis till det!

One thought on “Vissa personers okunskap gör mig matt

  1. ”Malins lilla hjälplåda”
    känns mycket konstigt att läsa, det kryper av obehag längs ryggraden, varför måsta man döma andras fritidslustar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *