låt hatet börja

Idag är det första dagen då folk har vågat sig ut på sina cyklar med smala däck på, första dagen man cyklar på den cykeln man ska köra Vättern på efter att köpt den på REA förra året..
Idag är dagen alla cyklister blir kallade idioter.

Påväg hem idag så stöter jag på 2 personer som tyckte extra mycket om cyklister. En av dom satt på en parkbänk i solen och när han får se cyklisten så reser han sig upp, petar sig mot huvudet upprepade gånger och skriker ”ÄR DU DUM I HUVUDET” cyklister svarar glatt: ”Inte vitt jag vet” och vinkar..

En bit senare svänger cyklisten ut på en lite större väg när han blir omkörd av en bil som tvättar sina rutor EXAGT när han passerar cyklisten, även fast de va i skuggan, och med solen i ryggen. Stackaren i bilen kan inte ha sett ett dugg! cyklistens reaktion till att han ÄNTLIGEN kan se något är att peka tummen upp och applådera!

Jag vet att hatet mot cyklister kommer fortsätta hela året. Jag undrar bara varför alla hatar cyklister? luktar vi illa? eller är vi mer otrogna mot andra och att deras kärlek har lämnat dom för en cyklist?

Jag tror kanske det ligger något i de sista.

HATA CYKLISTER!

20140322-172808.jpg

2 thoughts on “låt hatet börja

  1. jag tycker att ni cyklister är en positiv del i vårt samhälle, ni bidrar till att folk har något att prata om när de kommer hem efter en jobbig bilfärd och blir beundrad av sin partner och älskad och nya små cyklister kommer till världen och blir till en positiv del i vårt samhälle…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *