Alla vill vara Jan Ullrich

När jag va ute och cyklade idag satt jag och funderade på att jag har haft en hel del kunde på sista tiden som har velat göra sin utväxling tyngre, dom påstår att dom trampar ur när de kör utför. I början brukade jag försöka förklara för dom att de kanske skulle försöka att lära sig att trampa lättare för att det är bättre för knäna. Men nu har jag gett upp de där och säger att dom måste vara riktigt starka som orkar dra så tunga växlar när de är ute och cyklar.

När jag va ute idag så höll jag mig på mina 100-110 kadens och de fick mig att tänka på alla andra som har just tagit ut sina cyklar för att börja träna inför Vättern eller liknande saker. hur kommer deras knän att må efter att de varit ute i lite för kallt väder med lite för tunga växlar? Själv spenderade jag hela min dag på lilla klingan och med exagt dom watten jag ska ha när jag kör distans.

Lance vs. Jan

Jag har min teori om att alla har glömt ”kades kampen” mellan Jan Ullrich och Lance Armstrong, eller så har folk blivit så anti doping så de absolut inte vill göra som Armstrong och därför bytt till Ullrichs stil med väldigt låg kadens. Betyder de då att man har glömt bort att Jan Ullrich faktiskt oxå va dopad? intressant…

Jag tror iaf att kiropraktorer  massörer och andra som hjälper mot knä ont skrattar sig hela vägen till banken!

´

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *