Vara laglig i en gangsters värld

I brist på annat har jag spelat lite GTA 5 på min PS3a, känns lite konstigt att spela på ”gammal” konsol när man har nyare. Men så är det när man slopar bakåt kompabiltet… Nog om det.

Jag är tydligen inte riktigt som alla andra när jag spelar, jag gillar att ta det lugnt och uppleva hela spelet, framkallat om det är stora och komplexa spel som Fallout serien eller GTA, därför så passar jag alltid på att bara gå runt i spelet utan att göra något viktigt.

Detta fungerar inte riktigt när det gäller GTA 5 online, jag brukar försöka hålla mig laglig, känns lite roligare att försöka hålla sig på rätt sida av lagen i ett spel som handlar om att vara gangster.

Att ta sin bil och åka till en butik för att köpa mat och sedan åka hem via tennis planen. Det funkar! Fram tills någon skjuter mig från deras pansarvagn. Om jag är ute mitt ute i ingenstans bara för att titta på djur och hittar en annan spelare brukar jag se om de vill ha skjuts in till stan. Det funkar! Fram till dom skjuter mig och försöker ta min låsta bil…

Ibland funkar det, och då får man följa med dom till deras lgh för att titta på tv…
Shit va de lät trist….
En av mina vänner kallar spelet för ”kö simulator” då jag ALLTID sitter i bilkö när han ser mig spela…

20140228-182957.jpg

One thought on “Vara laglig i en gangsters värld

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *