Det här med att vara sjuk

Efter att nästan alla på min arbetsplats har varit sjuka så har jag gått och varit väldigt orolig om att jag skulle bli sjuk, frågan var bara när. eftersom att jag ska åka iväg till ön rätt snart, så blev jag bara orolig att det skulle ske samtidigt som jag skulle bli förkyld, men tur i otur så blev jag de nu till helgen. Jag hade faktiskt inte riktigt lust att vara sjuk men jag blev det. Det var nog bäst att bli sjuk nu och inte när jag åker ner.

Jag har legat hemma med feber och halsont men nu har båda gett sig och jag är helt klart tillbaka på banan! Kanske bra att jag var sjuk, för jag har varit kvar i min motivations svacka och nu har jag ett grymt sug att cykla och med sol och värme inom synhåll så tror jag nog att det kan bli sjukt bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *