Det går upp och ner ibland.

IMG_5251.JPG
Denna vecka och även så förra veckan har varit rätt så tunga för mig, träningsmässigt iaf. det började efter att jag körde mitt tröskeltest för en period sedan, efter det har jag haft svårt att hitta något flyt i träningen, någon ork eller för den delen fokus till att pressa mig. Det blir lätt att jag maskar och tappar fokus, det brukar inte resultera i någon bra träning. Planen är det ska vända tills jag åker på läger.
I veckan har vi haft besök av några av Matildas vänner från frankrike, som har varit förkylda. Så jag har försökt att lägga mig i tid, vilket har varit svårt med besök hemma. I onsdags verkade jag dock ha blivit smittad då jag vaknade upp snörvlig och med en kilande hals. så jag struntade i att träna vilket kändes som ett väldigt bra beslut och redan dagen efter var jag uppe på cykeln utan problem! Idag blir det TC och trösken igen för hela slanten i förhoppning att det släpper snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *