även jägare blir imponerade ibland

Förra helgen var vi i Flen där det var jakt på gång så jag fick inte ta med mig min fina nya MTB, och inte för att vara så men när jag fick se dom som skulle jaga blev jag inte förvånad över att dom såg ut som dom gjorde, dom såg ut som riktiga ”raggare”. Alltid kul med fördomar!

Jag brukar oftast försöka vara väldigt ”försiktigt” med att berätta för vad jag håller på med bara för att jag vill vara mer än den cykel nörd jag är, men redan första kvällen så börjar samtalet om träning och framförallt förbränning och då kunde jag inte låta bli att blanda mig i och säga vad som är rätt och fel. Då kommer den klassiska frågan : ”vad vet du om de?” då kommer det fram att jag är cyklist, när jag kommer hem på söndagen efter att ha varit ute och cyklat i regnet så får jag frågan varför jag har på mig dom kläder jag har på mig, men efter att förklarat vad jag har och varför så blev dom riktigt imponerade och sa: ”du är en riktigt atlet som tränar i det här skitväder, jag är imponerad..”

de värmde grabbar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *