Vad ska du bli när du blir stor?

ja, de frågan har jag ställt mig själv några gånger och svaret blir oftast äldre och inte Triathlet. nu har jag där emot testat vad de innebär att inte kunna välja en sport utan vara tvungen att hålla på med 3…

jag passade på att testa mina förmågor på Vättern challenge nere i Jönköping och kombinera de med ett besök hos en av mina bästa vänner.

Dagen innan kände jag att jag va tvungen att testa våtdräkten jag fått låna av min arbetskollega i vattnet för första gången och jag som är en riktig badkruka gick faktiskt rätt ut i vattnet utan att tveka och började simma, eller iaf försöka att simma. tur nog va väll de, med tanke på hur simningen gick på loppet.

Att inte vara ett dugg simtränad var helt klart en upplevelse, jag va rätt extremt död efter 200 meter av att varit tvungen att stångas med de andra simmarna. När jag kom upp ur vattnet så hände de en rätt magisk sak, jag blev yr, va totalt borta när jag kom upp och höll nästan på att svimma. Det gav mig inte den bästa starten inför cyklingen, där fanns de dock en hel del kraft att ge och jag la mig i omkörningsfilen resten av cyklingen, jag passerade en hel del personer som kan simma men bevisligen inte cykla då..

på löpningen blev de dock lite annurlunda, försöka klämma ut de sista krafterna jag hade vilket gick sådär, jag fick aldrig något flyt i löpningen så jag va tvungen att gå korta perioder, men de gick till slut och jag blev 23 på mitt första lopp någonsin med tiden 1:03:27

2 thoughts on “Vad ska du bli när du blir stor?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *