För stor press?

© Bettini

Ens förlust är en annans vinst. OS har ju dragit igång att jag är faktiskt nästan lite glad, för då kan man äntligen kolla på lite ”konstiga” sporter som man normalt inte får se. idag va de dags för en av dom. en sport många håller på med men som bara de inbitna förstår sig på, Herrarnas Linje lopp.

Värdnationen hade valt att börja med cyklingen för att kunna stoltsera med en vinst. Men icke! varför blev de så tror jag beror på att storbritanien hade en extremt stor press på sig och förväntades göra allt. När attackerna kom så fick britterna jobba hårt för att arbeta ikap utbrytningarna. problemet var dock att de släppte aldeless för stora luckor och de va väldigt många duktiga åkare som kom iväg vilket blev deras fall, dom va inte tillräckligt aktiva, eller kanske tvärrt om? De kanske inte borde ha gjort något alls bara för att skapa panik hos de andra?

Men att Vino skulle ta hem va ju lite av en överaskning. men ändå inte, att han och Uran höll ifrån klungan var rätt imponerade trots att klungan slog av på tempot med ca 3 km kvar. tycker dock att de är lite synd att Uran har så dåliga ögon att han inte såg Vino över sin vänstra axel när Vino attackera på höger sidan. Hur som, lite synd att vi inte kommer se en OS kittad Vino nästa år då han sa att detta år skulle bli hans sista..

eller kör han ett år till?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *