Falkenloppet

En något sen rapport men jag orkade inte igår och har inte riktigt haft tid förens nu.

En lång morgon och en lång natt efter Lördagens tävlanden behövde och då var det otroligt skönt med en lång sovmorgon även fast jag blev jag blev väckt något tidigare än vad jag hade tänkt mig. Men väl på plats började jag nojja över vädret, som vanligt. Men med kläder på som är lätta att ta av sig fall det skulle bli för varmt, vilket det blev rätt snabbt. Det blev väldigt aktiv körning och jag kände att jag fick bekänna lite färg under loppet. Väldigt aktiv körning betyde några få utflykter men ingen som riktigt höll.

Med några varv kvar kände jag att utbrytningen som hade en bra lucka inte skulle gå att köra ikapp eller brygga upp till så laddade jag inför spurt. Med en stabil lagkamrats hjul framför mig höll jag mig bra placerad i klungan fram till spurten som blev en stå/sitt/stå spurt pga lite kramp. Men här tvekar man inte! Jag är nöjd, ännu en top 20 placering!

Fotto: http://pojus.blogg.se/

Fotto: http://pojus.blogg.se/

Fotto: http://pojus.blogg.se/

Fotto: http://pojus.blogg.se/

Fotto: http://pojus.blogg.se/

Fotto: http://pojus.blogg.se/

Visst är det snygga bilder som min underbara sambo har tagit? även fast dom är lite suddiga, jag är sjukt glad över att ha henne till hjälp på mina tävlingar!

Nu ska jag fundera på vad som gjordes rätt/fel under helgen för att utvecklas lite mer inför framtiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *