Snabbåkt och vatten sjuka

fotto: Jeppman.com

fotto: Jeppman.com

Rubriken beskriver helgen väldigt bra känner jag, i Lördags hängde vi i Eksjö på en riktigt rolig bana, bred, öppen och rätt snabbåkt, blev mycket attack körning och riktigt kul arrangerat. Slutade dock med att i min hets med 2 varv kvar att jag klanta till det lite för mycket i en snabbåkt kurva och fick bakhjulssläpp som jag inte kunde kontrollera och synade backen. men jag lyckades hålla dom bakom mig bakom mig, men jag kom aldrig ikapp dom framför.

efter att vi gjort Eskilstuna på kvällen och valt helt fel ställe att äta mat på så fick vi köra ett riktigt vattensjukt race. Fanns delar av banan där vattnet var så djupt att vevpartiet fick smaka vatten och inte minst skorna. Jag var bara glad över att de va rätt varmt.

fotto: Jeppman.com

fotto: Jeppman.com

Men jag måste be om ursäkt till Eskilstuna CK, med tanke på hur mycket band jag körde sönder i helgen har jag aldrig gjort på hela min cykel karriär sammanlagd. tror jag knäckte 2 markerings pinnar och 2 band i samband med tveksam styrförmåga pga hög fart och lera. Förlåt…

Jag måste annars säga att jag är rätt nöjd med helgen 14 och 19 placering är jag helt klart nöjd med. Trevligt sällskap och hotell frukost är ju verkligen inget man klagar på. men om jag nu ska klaga på något är det att mitt knä har börjat ömma igen och jag vet inte vad det beror på men jag tror ev. det kan hänga ihop med att jag har slarvat med mina iläggssulor och att det är kallt ute…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *