Ibland måste man…

Bjuda in alla sina vänner och inte tänka på morgondagen. Igår hade jag och min Sambo inflyttningsfest för alla våra vänner. måste säga att det blev riktigt lyckat, med över 15 personer i våran 2a blev det mycket prat, skratt och dryck.

Vi hade även gjort en liten tips promenad för gästerna med frågor om mig och matilda. Vi hade jobbat hårt med att få lagen att vara så jämna som möjligt men det var inte det det enklaste. Där emot tror jag att det var väldigt uppskattat och ett litet kul avbrott i det hela.

Man skulle ju kunna tro att det skulle se ut som skit hemma idag men det gör det faktiskt inte… jag är lite nöjd med att jag inte är så trött häller.

 

Jag har även varit på möte ang min cykelframtid, jag vill väll inte säga förmycket då inget är riktigt spikat än så länge spikat men som det ser ut nu kommer det bli en riktig satsning införnästa år. så jag får ta mig själv i kragen och börja träna.

IMG_4895.JPG

IMG_4894.JPG
jag måste bara säga tack för igår..
problemet är bara att jag vill göra om det, fan a er alla fina vänner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *