KAFFE!

Ja…

då va helgen över, vi hade kickoff samt utbildning i helgen, jag kan väll säga så att jag blev positivt överraskad av vad helgen innehöll, att komma dit efter att ha stressat på jobbet utan någon form av lunch bara för att få kasta i sig en macka och bli iväg skickad för att göra massa ”team buildning” övningar, jag har aldrig riktigt gillat dom men detta va fan kul! allt va lite relaterat med vad vi gör fast hela laget var delaktigt. Jag var rätt nöjd att vi började allt med att äta så mycket energi mat man kan på kortast tid, jag  menar, den där lilla mackan gjorde mig inte mätt, sen Maxpuls test, och bygga cykel sen cykla denna cykel på kortast tid (vilket min grupp vann 10 sek för 2an) var bland de roligaste, fast de som va absolut roligast var påväg hem från stället. glömma kaffet på taket! vilken stil! eller så gillar man kallt kaffe.

Kallt kaffe

ja, de va ju inte bara team bulidning utan även midag, och dan efter så hade vi lite utbildning, rätt mycket trötta blickar och en hel del kaffekoppar…

Masknien

 

 

Frukt är oxå godis

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *