De här med att skriva

Jag vet att jag är dålig på att skriva, men eftersom att jag sitter mitt i skiten just nu så har jag inte hunnit sitta vid datorn lika mycket som jag har velat. där emot har jag märkt en intressant sak, efter att ha loggat in på MSN för ett tag sen så märkte jag att jag har blivit ruggit dålig på att skriva snabbt… alltså ”MSN snabb”, man missar några knappar så de knappt blir läsligt och sen skickar man, för att skicka 5 medelanden förklarande vad man egentligen menade då man stava så OTROLIGT dåligt.

När man tänker på de så har Appel sin auto korrektur på sin iPad/iPhone, man börjar ju undra om dagens ungdommar inte kommer kunna stava alls? med tanke på att den apparaten de använder kommer att stava rätt åt dom…

och ja, jag vet att jag inte är bättre, men jag har de faktiskt på papper att jag inte kan stava, nej, inte mina gamla skolarbeten utan ett intyg att jag är dyslelisiskktikor eller hur de nu stavas…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *