Tyskland nästa

jag vet inte hur många de är som läser detta… ska nog be fritz (admin) lägga upp en gäst bok och ändra namn på portfolion till bilder…
Imorgon bör det av till tyskland, tidigt som satan, vid 4 tiden kommer väckar klockan att ringa, jag vet inte riktigt varför jag är vaken nu, jag som sover runt 10h natten. kommer bli jobbigt att gå upp imorn. jag har dragit med mig vinterhojen som ska köras in nere i tyskland. hoppas att allt håller bara, ÄÄ finns väll cykelbutiker där nere att köpa saker på om de skulle krisa.

jag kommer ha med mig kameran i högsta hug för att dokumentera samt skriva lite dag bok, dock kommer inte allt dyka upp så snabbt då jag troligen inte har internet där nere. Tyskland här kommer jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *