Asfalts slickare

Jag satt nyss och gick igenom datorn och hitta lite gamla bilder, framförallt några bilder från mitt första landsvägslopp, eller aa mina 4 första kanske jag ska säga då det va en 3 dagars tävling. Söderhamns 3-dagars som sista(?) års junis. Jag mins de loppet rätt så väl faktiskt, de va ett grymt kul lopp, även fast jag inte gjorde bra ifrån mig på 3 av 4 etapper, Men de är en annan 5a.

Jag började då tänka på hur jag va som ”ung” ack ja, ung och dum. För jag myntade uttrycket ”Asfalts slickare” X antal gånger och tyckte de va så tråkigt att köra racer och de va så mycket coolare att vara i skogen och bli lerig.

Jag misstänker att när jag gick ifrån att vara junior till att bli Senior/U23 så växte jag upp. Jag valde att införskaffa mig en racer, för att ha som tränings komplement på våren, när de va blött i skogen. Det blev helt klart lite annorlunda än vad jag först hade tänkt. Det va roligare att köra racer än vad jag hade räknat med och vips MTBn blev ett komplement till Racern.

Tänk vad som hänt idag, jag äger ingen MTB och funderar mer på att köpa en Cyclocross än MTB. Fast jag behöver ändå låna ihop en hoj till Lida, så leran är inte riktigt ute ur blodet än..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *