Songs to wear pants to

Världens nog bästa artist namn!

Kanske inte världens bästa artist men jag tycker ändå att han håller rätt hög standard på vissa av sina låtar. Jag menar bara att göra en låt som handlar om hur man ska döda Zombies? Hur kul får man egentligen ha på jobbet? När jag va inne en snabbis på hans hemsida så gör han låtar om ALLT, verkligen allt, Han bad nämligen folk att skriva in vad de vill ha låtar skrivna om. Han håller där emot hög nivå på sida låtar som han lägger ner lite kraft i. Tyvärr det så att man måste pjöja igenom lite skit för att hitta de riktigt bra låtarna, men han är helt klart värd att ha på i bakgrunden när man är på jobbet och har lite tråkigt.

http://www.songstowearpantsto.com/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *