Grande Canarieholk

Så nu har jag äntligen landat efter Grand Canaria, jag har hunnit ta reda på allt som jag inte hunnit med under min ledighet och även hunnit att tvätta alla kläder! Att komma iväg va riktigt skönt. Dels för att få lite värme och sol på kroppen men även att få lite torr asfalt under hjulen med trevlig sällskap.

Vi va borta i 2 veckor vilket faktiskt va rätt lagom, eller lite kort, det är faktiskt första gången jag tycker att ett lager har varit kort. Det kan hänga ihop med att vi inte va ute hela dagarna utan vi tog det lugnt och försiktigt så att knäna skulle klara av de, men vi ökade distansen mer och mer.

Jag kan väll säga att jag blev lite starstruck när vi fick se alla proffs, vi såg delar av Saxobank, Fabian canellara + följeslagare, Lene Byberg, Gun Rite Dahle och Unaas. När man fick se dom väcktes helt klart drömmen med att ta sig dit, men vägen dit är lång.

Frågan är bara om de förändringarna som händer nu kanske hjälper mig att ett steg i rätt riktning?

 

Mer bilder kommer

2 thoughts on “Grande Canarieholk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *