Städat och fint efter..

.. helgens MTB äventyr, att vara ute och cykla skitar ju inte ner så mycket? fast joo, om himlen öppnar sig när man är ute och kör så är det rätt klart att det blir lerigt i hela lghn. de slutade med att jag stod påklädd i duschen med cykeln för att tvätta av den.
igår kväll kom jag äntligen ikapp med städningen och nu är det rent och fint hemma! jag hann till och med börja med maten och göra det lite mysigt innan min sambo kom hem..

20131029-071406.jpg

5 thoughts on “Städat och fint efter..

  1. Det var väldigt fint när jag kom hem igår 🙂 Nu ska jag bara röja undan de sista av mina grejer 😉

  2. kan du inte köra mtb när solen skiner och landsväg när det regnar eller bara inne i stugan till någon bra film med höga berg och sånt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *