Årets första konsert

IMG_5261

På alla hjärtans dag bjöd jag min underbara sambo på en något annorlunda sak, nämligen konsert. Tenacious D var nämligen i stan och gjorde en spelning på Fryshuset. riktigt rolig och bra spelning måste jag säga. Dock gjorde jag/vi en gigantisk tankevurpa när vi planerade kvällen och tänkte att vi inte skulle behöva äta innan utan att vi skulle ta det efter. Inte en av mina smartaste ideer någonsin då vi kom ut från Fryshuset vid 22.

På vägen hem är det strul med pendeltågen så vi missar först vårat tåg med 2 minuter för att få vänta 30 min på ett tåg som tydligen var inställt och det tåget efter blev försenat.. Då var vi i Älvsjö och hade en station kvar att ta oss, lösningen? TAXI! snabbt och smidigt så var vi hemma!IMG_5274 IMG_5271 IMG_5265Så det här med att hoppa över middagen på alla hjärtans dag var ingen höjdare, jag får väll ta igen det någon dag..

One thought on “Årets första konsert

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *