jag vill tydligen blogga

Idag var det GP dags! dock ett relativt lätt GP på arlanda test track, jag tycker att banan är rätt rolig men det är nog bara för att den är så lätt åkt.

Jag fick stressa en del innan tävlingen då jag kom iväg lite sent från jobbet. Min kära sambo hade kommit på den super smarta iden att jag skulle hämta upp min cykel hos henne på jobbet för att jag inte hade hittat någon att åka med (eller rättare sagt, löst det på egen hand). Väl där bytte jag om och gav mig iväg snabbt som ögat för att hinna. Med en liten stund att varva ner och fixa nummerlapp så var det dags att köra!

Ute på banan gick det betydligt bättre än vad jag hade räknat med, vilket var mycket övereaskande, jag trodde helt klart att jag skulle hänga med med nöd och näppe och var nöjd om jag skulle hänga med runt. Jag måste sluta underskatta migsjälv! jag är faktiskt sjukt nöjd med dagens insats kontrollerat och tillochmed i tät i några omgångar.

Jag känner helt klart att jag utvecklas! sista tiden, stort tack till Simon och Toppfysik för träningshjälpen! Troligen (väntar på resultaten) så har jag på en tävling bockat av 2 mål jag har denna säsong.

Nu ska jag ladda om inför morgondagens lopp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *