Ringenloppet

Som sista del i mitt refereat av Skåne helgen kommer vi till Ringenloppet.
Efter 2 dagar av nederlag var det nu dags för en tredje dag av nederlag, Jag hade känt mig hängig och orkeslös redan på morgone, jag hade svårt att äta frukost på morgonen vilket aldrig är en bra start fall man ska åka snabbt. hämtade ut nummerlappen och allt var som vanligt, värmde upp en liten snabbis innan det var dags att skriva in mig. När  jag välstod där på starlinjen kändes faktiskt allt som vanligt, lite nervös och rätt så laddad inför dagen.foto: Matilda

Efter att starskottet hade gått och master bilen hade dragit igång så kände jag direkt att något inte stod rätt till då jag hade problem med att hänga med, varje gång farten gick upp töjdes repet längre och längre ut, jag hängde i så gott jag bara kundan men ändå hade jag svårt att få ner den kraften i benen och ut i vägen. efter lite mer än 2 varv så hände inget, inget alls jag kom inte vidare. så jag tappade svansen av kungan och insåg nederlag.

foto: MatildaFörbannad och sjukt irriterad rullade jag till målet där jag slängde ifrån mig cykeln och satt mig ner för att samla mina tankar, jag var helt slutkörd. När ”klungan” drog förbi varvet efter så kände jag mig lite lättad, det var typ bara hälften av alla som hade svartat kvar i racet. resten hade åkt av.. jag var altså inte ensam.

foto: MatildaDagen efter kändes verkligen som dagen efter. vilket gjorde att jag tog beslutet att stå över Elisedals GP och ta en lugn morgon på hotellet innan vi åkte tillbaka norrut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *