Tårar eller bara svett…

Vissa av er kanske har sett denna bild som kan vara både svett eller tårar.

undrar om jag tog i tillräckligt #srm #kompiskampen #kickr #wahoo #specialized #tarmac

A photo posted by Thomas Karlsson (@thomastysken) on

Frågan är bara vad som är mest troligt? Denna vecka har varit rätt tung och tröttsam det började med en tidig morgon i tisdags för att ta sig till jobbet för att gråta i 20 minuter över hur ont det gjorde i benen. hade verkligen inte kunnat pressa ut mer än vad jag gjorde på passet, lagom mör efter det. Dagen efter var det dags för att bli utbildad med jobbet i allt möjligt och lite där till för att kunna serva våra kunder. Mycket hade man redan koll på men utbildningen av MIPS var riktigt intressant sen har vi även lyft in ett nytt märke på Triathlon sidan som är Zoot som kommer bli riktigt spännande att jobba med! man blir alltid sugen på att testa saker när man får en bra och inspirerande utbildning

Till helgen bär det dock av mot landet för en lång och mysig helg i Flen, ska bli skönt att komma iväg och ta de lite lugnt, sen har vi faktiskt bilen hemma så då blir det till att packa den full med sportutrustning för att hålla sig sysselsatt i helgen; Cykel, Skidor och allt där till…

2 thoughts on “Tårar eller bara svett…

  1. men alla får och katter och även människor vill bli ompysslade ,varför då så mycket sportutrustning!

  2. för att det är kul med sport saker, sen är man ju aldrig säker på vad man vill göra så då är det lika bra att släpa med sig det mesta…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *