bara massa ljug och tidsfördriv

imageunder dom senaste veckorna har problemen avlöst varandra gällande min träning, först började de med min konfrontation med en bil för drygt en månad sen och förra veckan bestämmde sig min CX för att vevlagret skulle bli en ny standard: Losefit och inte pressfit.

Planen var ju faktiskt att köra lite CX i vinter och som ifjol använda den som vinter cykel, men tji fick jag, den ville helt enkelt inte vara med längre. Men som tur är så har jag lyckats få tag i en ersättnings ram, lite finare med skivbromsar så att även jag kommer in i framtiden, tyvärr är det så att jag inte kan få tag i en vettig skivbroms grupp till den nya cykeln. Som det ser ut nu så kommer det att komma in till lager hos leverantören i början av December och det är lite för sent för att köra CX så jag kommer troligen ha en riktigt Kick-Ass CX till våran, vad jag nu ska med den till på våran. Men med tanke på problemet jag har just nu med cykelbrist så är det bara bra att ha en extra då.

Joo för jag har faktiskt cykelbrist, trott eller ej. Racern saknar kedja, CX förklarligt i delar, både den nya och den gamla (som jag inte kan använda) och sist, TTn  som jag inte vill använda ute när det är frost ute. Jag är lite skeptisk till att använda Racer/TT när det kallt/frost ute pga vurp risken. Känns både bra och dåligt, men kanske mer fegt. Men jag kan tänkte mig att köra racer då pga lite mer kontroll på cykeln men jag vågar nog inte köra TTn ute i frost/höst väglag.

Nog med all missär, som jag har sagt tidigare: Näste vecka då ska jag utföra alla mina pass oavsett om det blir distans på TC eller inte! kanske ska titta efter en vinter MTB… undertiden jag flyr träningen så cyklar jag ändå…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *