Bara lite

Jag tänkte lämna en kortare rapport om läget nu, och framförallt om dagens träning.

Efter GrandFondot i Tullinge så insjuknade jag i någon form av infektion av någe slag, och nej, de är inte svin influensan, vitt jag vet.

men idag trotsade jag allt vad som heter kultning sjukdom. sov rätt länge och rulla ut vid 12 för att mötas av en stadig ström av cyklister, som alltid var tvugna att titta 2 ggr på mig, ”hej cyklist… HEJ TYSKEN!” rätt kul att klubb kamraterna inte riktigt känner igen mig, fast vem är van med att se mig på en racer?

Spårvägen?

Spårvägen?

rundan va en lugn-runda som jag gjorde själv och ville inte hänga på kolegorna för att jag va/är sjuk och vill då köra mitt tempo. men jag åkte förbi klassiska Väggarö

dsc00520

Jag tycker de är rätt intressant att de inte är någon ö. fast de heter väggarÖ, fast ingen vägg hitta jag där häller. bara en brant, fast jag va lite trött när jag kom dit.

På hemvägen åkte jag förbi vika, trodde för en kort stund att de va vikarbyn, men sen kom jag på att jag bara varit ute i drygt 1:40 så att jag skulle knappast hunnit så långt…

dsc00522

hem hem, men inte hem utan de obligatoriska distansvattnet

dsc00523

sen kommer man hem till lite Giro som blir försenat för att någon bil hade kört in i någon annan bil, men den krocken va riktigt illa och dålig enligt mig. Att pojkarna på girot inte våga köra den banan snabbt tyckte jag va både larvigt och förståligt, fast jag tror bara de va trötta.

Have a Good Ride

Have a Good Ride

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *