Falkentempot

snabb refereat från TTyskens snabba tempo lopp under sthlm cupen!

Det var nämligen dags för Falkentempot som var det första riktigt tempoloppet i sthlm cupen bortsett från folktempot runt Bornsjön. började med att rulla från jobbet när jag hade jobbat klart och trodde att jag skulle vara där i god tid men icke. fick ett väldigt sent startnummer men det var svårt att göra något åt. Iväg drygt 50 min senare, liten lätt uppvärmning innan jag försökte varva ner och hitta fokus till att plåga mig i 8km.

Hade som mål att köra ikapp klubb kamraten Thomas Wahlgren men det var svårare sagt än gjort. Försökte gå ut kontrollerat men inte hjälpte det, blev ändå hets och mjölksyra väldigt tidigare. Blev till att bara försöka hålla i och bita ihop, tappade inte så mycket kraft efter vändningen men hade ändå inte riktigt möjlighet att köra ikapp Thomas som starta innan mig. Resultatet blev iaf en stabil 8 plats vilket jag är rätt nöjd med då jag hade svårt att sova och magknip under natten.

Veckans tempo cykling är till ära av min träningskompis och kollega Max som ska köra Ironman Kalmar imorgon! Jag håller tummar och tår för dig! Go Strong Or Go Home! du vinner skiten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *