TRX?

jag har alltid varit skepptisk mot Gym på vintern och har inte spenderat så mycket tid där under tidigare år, jag har alltid kört väldigt mycket på bobbat boll (pilatesboll) och balans platta för att köra överkroppsstyrka. Till iår har jag införskaffat en TRX för att testa om de kan vara något, Det gäller ju att vara öppen för nya saker.

TRX sysktkemet är utveckat utav en navy seal soldat för att kunna användas ute i fält, vilket bytder att den ska vara lite, lätt och kunna fungera att användas överallt. vilket den verkligen för. den går att använda överallt och man behöver inte tänka på att den ligger och tar plats i resväskan.

Man monterar fast den i en dörr, klätterställning eller träd så länge den hänger så är det inga problem och då är det bara att använda!

övningarna man gör på den kan vara allt från rätt lätta till nästan omöjliga. allt handlar om vinkeln du har gentemot marken, man kan alltid göra övningen svårare genom att luta sig lite mer. man använder sin egenkropp som vikt och de som är så skönt med TRXen gentemot gym utrustning är att man även måste hålla balansen när man gör övningarna, man kan inte fuska, du kommer använda hela kroppen när du gör övningen! jag är grymt nöjd, vi får se om jag blir någon biff till nästa år!

2 thoughts on “TRX?

  1. mät dina muskler idag och gör samma sak om ett år, eller gör en video med samma kamerainställning vid varje tagning och sedan klipper du ihop de…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *