Fotbolls VM…

Bryr jag mig inte om för 5 öre. Där emot är jag en rätt stor Coca-Cola drickare och TV tittare, dom 2 sakerna har kombinerats i en reklam..

Ni vet säkert vilken reklam jag pratar om, den där ”vanliga” personer som kollar på fotboll förvandlas till värdens fotbolls suportrar med låten ”let´s get crazy” spelandes i bakgrunden…

De tog mig några gånger innan jag hängde med att de va Gogol Bordello som gjorde låten! Ett amerikanskt band med rötterna i öst-europa (flesta band medlemmar är från Ryssland). Ska man sätta ett finger på vad för typ av musik de spelar så är det rätt svårt då de finns väldigt få band som spelar samma stil av musik som dom, men, Zigenar punk är väll det bästa settet att beskriva dom på. de jag bara undrar är hur dom kan sjunka så lågt att dom gör en sådan låt till Coca-Cola för fotbolls VM, punk och zigenare känns inte så kapetalistiska framförallt inte om de är ifrån forna soviet.

Men, vad vet jag? de fick säkert rätt bra betalt för de…

Lila

2 thoughts on “Fotbolls VM…

  1. men tänk om Tyskland skulle ha vunnit titeln som EM-mästare,
    om 2 år blir det VM i Brasilien…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *