Hur många gånger får man starta om?

Hur många gånger har man inte sagt ”på måndag” eller ”nästa vecka”. Men hur många gånger kan man säga så innan det blir hyckleri? alla har vi väl känt att det har skitit sig med ett träningspass eller 2 men vad ska man egentligen göra när det väl skiter sig?

för mig så brukar det fungera bra i början av veckan tills något har hopat sig och tar lite extra tid som gör att ens hela plan fallerar och då brukar allt gå åt pipan för mig. Men hur tar man sig ur detta egentligen? Ibland brukar jag tänkta att det inte gör något och att jag ska ta igen det dagen efter, men nu har det på sistone blivit mer och mer att jag tar några extra dagar för att komma tillbaka på 0. Kanske inte det smartaste fall det händer flera gånger på rad. Frågan är bara hur man kommer ur detta mönster, någon som har något tips?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *