Ännu en helg

Idag är det måndag och det har aldrig varit så långt till helgen som det är nu…

Vägen mot helg är lång

framförallt inte efter en lite misslyckat helg rent tränings mässigt då jag inte fick med mig någon cykel trots att jag hade packat 2, 2 st trasiga cyklar och sen när jag insett det packade jag löpa kläder men glömde bort att man behöver ha något på benen…

ja, rätt misslyckat men så blir det när jag packar kvällen innan och inte 3 dagar före. Matilda kan packa strax innan hon åker iväg och ändå få med allt men jag glömmer väsentliga saker om jag inte packar om 4 gånger..

Helgen var inte allt för djävels ändå, vi fick mycket gjort och träffade en hel del folk vilket alltid är mycket trevligt!

Fick ändå tröstäta

Nu ser jag fram emot nästa helg…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *