Lång helg

Fast inte på de sättet man kanske tror. utan mer åt ”köra långt hållet” Fick nämligen ihop knappa 10 timmar i sadeln denna helg, några mer trevliga än andra. Framförallt då jag kanske slarvade lite förmycket med återhämtningen efter Lördagens pass som gjorde att första timmarna på Söndagen inte blev allt för roliga…

Inget Kinnekulle för mig alltså, kände väll att bannan inte passar mig 100 och åka ner dit för att köra kanske inte var det bästa så jag stannade hemma och fick väldigt solid träning. Till helgen är det dock andra bullar då Hammarö står inför dörren. Ska bli spännande och se vart man står och även väldigt nervöst över att se vart man står…

Sen kan jag säga att normaliteten är återställd. Matilda är äntligen hemma från Brasilen så nu kan alla vara lugn, jag får mat numera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *