Allt känns långt bort

Just nu känns mina mål väldigt lång bort. Det har varit lite bristfälligt med motivationen och nu när Girot har börjat inser man hur mycket tid man måste lägga ner för att nå sina mål. Jag har inget emot att lägga ner tiden och ha ett fullständigt fokus, men ni som känner mig kanske vet att jag har otroligt svårt att prioritera mellan olika saker. Jag vill göra allt och vill vara bäst på allt.

Jag vill vara bäst på allt jag gör och alltid finnas där för alla mina vänner. Jag har dock börjat inse att dygnet tydligen bara har 24h. Jag har därför börjat försöka lära mig vad som stör mig i min vardag, hur jag kan bli mindre stressad och mindre fokuserad. Ibland blir det till nära och käras förtret men de brukar vara okej med de ändå då dom förstår vart jag vill.

Jag ska även försöka att kombinera och planera mindre och umgås mer..

Jag vill uppnå en känsla som inte alltid brukar finnas där, jag vill känna mig stark, pigg och glad. Dom sakerna hänger ihop och det vill jag åstakomma och det känns viktigare och viktigare..

jag vill komma åt känslan jag hade på Ceresloppet igen..

foto: Peter Alexis/Katrineholms-Kuriren

foto: Peter Alexis/Katrineholms-Kuriren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *