Midsommar

Midsommar är ju  en sådan dag som är fylld av tradition; Sill, potatis, midsommar stång, folkdräkt, Solleröloppet.

Som tur är har jag inte gjort något av dom iår, varken Solleröloppet eller Folkdräkt. Allt har blivit så påkommit i sista stund iår. Att inse samma vecka som det är tävling att man hade tänkt köra det och inte har hunnit kolla upp något är inte det bästa upplägget, och det är faktiskt inte första gången det händer mig, jag är glad över att jag har börjat planera seriöst en vecka i förväg men alltid när jag vill planera (då tänker jag en dryg månad innan och vill ha allt klart och spikat) är det ingen som kan tänka så långt och planeringen rinner ut i sanden och sen står jag där strandsatt för att jag har glömt bort det fram tills 3 dagar innan avgång. Jag blir lite irriterad på mig själv att jag kan planera en månad i förväg, eller ett halvår i förväg eller en vecka i förväg. men där emellan finns ingen tidsuppfattning.

Jag har redan nu börjat planera läger till ivår, men alla andra ”tycker det är för tidigt” jag har just planerat veckan. men fråga mig vad jag gör veckan efter de? joo INGEN ANING…

One thought on “Midsommar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *