”och vilka röstar tant på då?..”

Tydligen så gick de inte in mitt sista medlande, om att jag skulle fly landet för en vecka!

Men nu är jag tillbaka!

De va väll inte så mycket spännande som hände, utan allt kan nog mestadels förklaras i bilder. Så jag kommer lägga upp alla bilder på bildsidan så att ni kan titta på dom och drömma er bort till ett land med kullersten och utan backar och berg.

Tiden som jag tillbringade där nere va ganska skön för man var totalt isolerad från allt, knappt någon mottagning på mobilen, ingen radio, ingen tv och framförallt inget internet. Så de blev en hel del på cykeln och bakom brasan.

Jag gjorde även en liten undersökning, eller snarare ett bildföljetong! Allt vad jag drack där nere!

Vita Cola va DDRs motsvarighet för Coca Cola. Fast den är nyttig, den innhåller en ”…citrus kick..” och vitamin C! Så den är nyttig! (eller inte)

Sen så va vi även på Rügen och titta på Prora http://en.wikipedia.org/wiki/Prora

Riktigt tufft att se de, även där togs de några bilder, och de vita är fasaden av hotelet som de håller på att bygga in i de gamla husen. Fast de verkar än så länge bara vara visnings lägenheter.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *