Recension Flossade Craft byxor

imageFör en tid sedan gick jag chansen att testa lite Craft produkter som jag har tänkt skriva lite om under veckorna framöver när jag testat dom lite mer! Först ut är ett par Craft brallor!:

Jag har tidigare varit lite skeptisk till kortbyxor med extra flossning på insidan. Jag har alltid varit meningen att man inte behöver de och att om man behöver de så kör man ändå långbrallor eller benvärmare, men jag tror nog att jag börjar ändra min uppfattning. Det är rätt skönt!

image

På våren och höste är dom som bäst, det är absolut inget sommar plagg. Det är en kombinations plagg. Man måste komplettera dom med något, antingen benvärmare, eller liniment. Det dom är bäst på är ju att värma grenen. man ska ju inte köar med några windstopper fillingar under sina byxor, det blir aldrig bra men detta är sjukt smidigt för att undvika det.

Matrialet som brallorna är som på en vanlig bralla, dock lite tätare på ovansidan plus sin lilla microflis (typ) på insidan, inte tjockt alls utan bara några millimeter tjockt för att ge lite värme utan att bli för tät och för varm!

Passformen på byxorna är i mina ögon inte riktigt det jag hade förväntat mig av ett par Craft byxor. Jag har använt Craft brallor i flera år men tycker att dessa, med sina något tunnare och mer elastiska hängslen och något stummare resor gör att passformen uppfattas något annorlunda, dom känns smalare och längre. Hängsenla är mycket tunnare än deras andra modeller jag använt och mer elastiska vilket i sig är väldigt skönt men jag tycker det känns som att dom inte sitter lika bra runt midjan. Resoren vid benen är gjord i ett helt nytt material mycket stummare och mycket mer ”grippy” så mycket mer grepp att jag inte gillar det. Det är jätte bra för folk med långa ben och som gillar att byxorna i knäväcket, men jag gillar att ha dom högre upp och då tycker jag dom är lite svår använda. Dom sitter hårt och stadigt runt benen och håller fast benvärmarna ruggit bra!

Där emot dynan är jag grymt nöjd med, min röv är glad över att få åka craft igen! Craft jobbar mycket med olika densiteter och tjocklekar för att ge optimalt stöd och support!

image

En annan detalj som måste lyftast fram är helt klart byxans reflex detaljer! att inte fler använder det på ”vardags cykelkläder”?

image

Jag ger dessa 3 av 5 växelöron

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *