Rotor Recension

20130727-191047.jpg

Jag har testat Rotor klingor nu i några månader och tänkte väll att jag ska säga vad jag tycker och tänker om dom!

Jag måste erkänna att jag inte känner någon extrem skillnad, men det är väll de som är meningen. Rotor skiljer sig från vanliga klingor med att dom är ovaliserade och inte helt runda, detta ska hjälpa cyklisten att lättare komma över de ”döda” punkterna i rundtrampet, vilket ska hjälpa flytet och rundtrampet när du är ute och cyklar.

Man har flera justerings möjligheter på klingorna för att hitta den optimalaste positionen för ditt rundtramp, personligen hade jag lite svårt med den ”rekommenderade” inteställningen och var tvungen att laborera runt lite, för i början kände jag av klingans ovalitet väldigt tydligen men nu, med lite justering känns det inte alls av.

Frågan är då hur jag har känt mig nu när jag har använt Rotor ett tag: ingen skillnad, men frågan är om jag hade känt mig bättre eller snabbare om jag bara kört runda drev? Jag känner som sagt ingen stor skillnad på runda och ovala men det är för att Rotor är rätt snälla när det gör sina ovala klingor, jag är lite sugen på att testa deras QXL där som är lite mer ovala än de vanliga. Jag har inte bestämt mig fall jag ska gå tillbaka till runda eller köra kvar på ovala. Kan vara så att jag går tillbaka till runda bara för att se om jag känner någon skillnad och byter tillbaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *