Technologic

Jag har äntligen gjort en sak som jag tänkt göra sen jag flyttade in i min nuvarande lgh. Ett AirPlay system, så fort man kommer hem och tar av sig hörlurarna såslår man på sina högtalare helt trådlöst och fortsätter lyssna på den podcasten man nyss hade i öronen.

Mycket skönare än att gå omkring med hörlurarna på huvet hela tiden.

För att inte spendera extrema mängder pengar på något som jag egentligen inte har någon nytta av pga utseendet av rummet så föll jag på en lite låda av märket jawbone. Mycket liten låda med rätt mycket kraft. Deras Jambone bärbara högtalare funkar tillräcklig bra för att ha i ett stort rum om man vill ha bakgrunds ljud, eller om man vill lyssna på podcasts medan man diskar, men såfort man gör något mer högljudd så är lådan lite för klen. Men jag tycker ändå de är ett bra köp, skulle jag få för mig att ta med den på en picknick eller ut så går de alltid att ta med den då den går på batteri, men jag tror nog man får sitta väldigt nära för att höra något.

Kvalitén på ljudet är väldigt hög och den ger ljud runt hela lådan så man kan ställa den i mitten av ett rum och få ett bra ljud 360 grader runt.

20120909-193253.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *