allt är nytt!

Nytt år, ny träning, nysnöat…

Idag var de dags för de första ritkgit passet på det nya året, hade glömt hur kul de va att träna hårt. Men innan dess så var de dags för ett skottar pass, de har nämligen snöat här i tungelsta vilket de gör ibland och då med riktig kraft. Sist kunde jag inte ens ta mig till jobbet pga snö vädret. Just den dagen kunde inte en buss åka för att de va så mycket is på vägarna och alla tåg från Nynäshamn till västerhaninge var ersatta med buss…

Detta betyder ju att jag inte kan ta mig till Västerhaninge så den dagen blev en fin hemma dag framför brasa, fanns nämligen ingen ström hemma. Men denna gång så kämpade jag mot våran traktor som brukar skotta, mycket bättre träning att göra de för hand enligt mig. Men inte enligt grannarna som kör traktorn. Skottade iaf vår del av det hela så får de fixa resten.

Uploaded Image

vet inte hur stort de är men man får lätt plats med 4-5 bilar där så om någon vill kan dom göra matten eller komma hit å mäta upp.

Det nya året visar sig vara ett ganska bra år, eller iaf hoppas jag så. För i år har jag gätt mig fan på att jag ska bli snabb, jag vet inte varför eller hur men jag vill kunna vara med i toppen, jag tror stenhårt på att jag kan komma dit bara jag sköter allt.

Jag har även knäckt 500 timmar på min nya klocka, jag tänker inte säga NÄR jag köpte den för då skulle ni väll troligen skratta och själv så mins jag inte de…

Uploaded Image

Men jag är glad över att jag köpte mina vinter jogging skor, ska ta å testa dom imorron tror jag. Om jag inte går på gymmet å blir ännu starkare! Eller kanske båda…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *