Nytt år?

Så.. då är de ett nytt år…

Eller vänta, de är ju några månader kvar innan de blir ett nytt år för alla vanliga svenskar, men för oss cyklister är det en annan femma, eurobike har varit och då ska vi börja planera det nya året! många har redan kommit ut med sina 2009, och jag har redan en. ”Vad har Tysken nu fått tag i?!” joo, jag har fått tag i en ny leksak.

Jag kommer inte avslöja vad de är för något än, de får ni lista ut själva!

Vad har jag att komma med när de gäller cykling då? Jag ska nämligen börja tycka och tänka mer på min blogg. lite som NYBS-> http://bikesnobnyc.blogspot.com

Men jag känner inte riktigt som att jag har någe med grund att komma med, jag kan väll tala om att jag ÄNTLIGEN har fått tag i mitt EPO,

Uploaded Image
De finns inte i Sverige men min polare har fixat fram lite åt mig! Jag ska testa ut de och se om de är någe att ha. Jag har försökt att få de till sverige, JellyBelly USA gillar mitt förslag och vill ha de i sverige men den svenska importören visste inte ens om att de existera…

Med nytt år kommer oxå nya delar..

Har du något som du tycker jag ska använda? Prata om? visa upp eller kanske sätta tänderna i!

Dra iväg ett Mail till mig!

jag är intresserad av allt!

thomaskarlsson1@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *