Helg 2.0

Ny helg nytt försök!

Redan mycket bättre än förra helgen! Jag och Matilda kör lång helg och det började med att jag simmade med Max i fredags morse, efter det blev det ett gym pass med Matilda. Lyxfrukost i Stuvsta samtidigt som vi tittade på alla stackare som skulle åka pendeltåg till stan, andra dagen i rad som den inte gick.

img_8781

Efter det satt vi oss i bilen för att åka mot Flen och byta däck på blå faran. Väl framme fick vi lite lunch innan vi bytte däck och styrde vidare mot Norrköping och Charlotta. I Norrköping blev det pizza middag och soff häng. Tyvärr skulle Charlotta börja jobba kl 6 så vi fick förse oss själva. Tack för soffan och frukosten! Trots skidbacken i osten.

Efter Norrköping körde vi vidare söder ut mot Horn för att hälsa på min mor. Som tydligen har adopterat en katt.img_8785

Så nu kanske det blir katt trotts allt, ja inte denna då för den är tydligen gravid.. så vi får se om Matilda får en katt unge i julklapp..

Problemet med förra helgen var att jag inte fick till träningen, det har löst sig denna helg. Jag helgarderade mig med MTB och Rullar.. Så jag är förpassad till Ladan på gården för att träna och skriva blogg inlägg och mail!

image Rätt glad över att jag slapp snö slasken iaf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *