De här kan sluta illa

Ja, jag tänkte skriva om något som inte är cykel relaterat men som kan påverka allas cykling i framtiden och det är valet i USA. Jag måste säga att jag är lite rädd inför vad som kan/kommer att hända.

Inom mig har det alltid funnits ett visst plolitiskt intresse och även så ett förakt mot det samma, framförallt när det inte finns någon klar skillnad på A och B. Nu finns när det kommer till valet i USA så finns det en stor skillnad mellan A och B. Där en av dom inte är en politiker utan en frontfigur för en TV serie, Ja, jag ser honom som det. Att Trump kan styra företag vet vi och han har byggt upp sin förmögen het på just det men att styra ett land är inte samma sak. Hans uttalanden har varit både plumpa och difusa. Han vill bli President för att ha makt. Vad ska han med det till? INGEN ANING! jag tror inte ens han själv vet.

Oron som är inom mig är att hans okunskap och framförallt oförmåga att göra bedömningar i vissa fall och sitt väldigt agrisiva sett att agera kan sluta i något mycket värre än vad vi kan tänka oss.

Simpsons gjorde en förutspådde att detta skulle hända, och jag är lite rätt att 1 bok serie eller ett spel kan förutspå framtiden…

Om ni inte ha koll på vilken bok så kan jag varmt rekommendera den fall ni letar efter en mörk dystopisk bok att liva upp vinter mörkret med Metro 2033 på adlibris eller min absoluta favorit spel serie Fallout och det senaste spelet i serien Fallout 4 som ni hittar på Webhallen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *