Pang

Jag fortsätter i temat med mina re-caps på vad som har hänt under min tid borta är nu kommen till veckan innan Velothon Stockholm då jag va ute och rullade efter några dagars seghet på en av mina vanliga rull rundor med ca 10 minuter kvar av min runda så åker jag förbi Källbrinks IP där min gamla gamla klubb stuga men ingen tröst är väl det om en vil bestämmer sig för att svänga in på parkerings som ligger där utan att se cyklisten som kommer mot bilen efter en nedförsbacke.

Att svänga vänster, över mötande vägbana utan att blinka när man får möte av en cyklist som inte riktigt hinner bromsa och kör rätt in i bilen. Det gick för inte direkt snabbt för mig men man hinner verkligen inte reagera när en bil bestämmer sig för att svänga. Jag hade inte en chans att flytta på mig så det blev en krock, körde rätt in i bilen, dock utan några större skador på varken mig eller bilen.

Väldigt skärrad bilist och en väldigt irriterad cyklist slutade i att jag var tvungen att lugna ner honom. Det slutade doch med att jag fick hans uppgifter fall det skulle vara något, hans bil fick sig en törn men min cykel fick sig en rejäl smäll även så min hand men det var inget som känndes direkt.

Jag mår bra, bilisten ska fylla på med blinkers vättska och kommer GARANTERAT hålla bättre utkik efter cyklister

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *